O zebră a rezistat doar o zi la Zoo. Robu: Animalul agresiv e de vină

robu-si-zebra
robu-si-zebra

O zebră de la Grădina Zoologică, care fusese adusă de la Liberec, a murit înecată după doar o zi. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat că zebra este responsabilă pentru că a avut un comportament "imprevizibil", "agresiv" și "de o agitație incredibilă". 

[caption id="attachment_377197" align="aligncenter" width="640"] Foto: debanat.ro[/caption]

Animalul a evadat din țarc vineri la prânz, a revenit apoi în spațiul îngrădit, iar peste câteva ore a scăpat din nou și s-a înecat în heleșteul de la Zoo. Directorul Direcției de Mediu, Adrian Bere-Semeredi, a încercat s-o salveze din apă, dar nu a reușit.

Primarul Nicolae Robu a explicat, pentru debanat.ro: "Zebra este responsabilă. Animalul a avut un comportament total imprevizibil, a fost agresiv, a fost de o agitaţie incredibilă. Animalele mai au comportament imprevizibil şi aşa s-a întâmplat şi în cazul acesta. Nu trebuie să-i pedepsim pe oamenii care au făcut toate eforturile să o aducă aici şi s-o îngrijească şi în plus şi-au riscat viaţa. Directorul Direcției de Mediu a plâns efectiv, așa bărbat în toată firea cum este. Nu are absolut nicio vină".

Primarul Timișoarei a adăugat că "Nu e nimeni de vină că şi această zebră, aşa cum se întâmplă cu multe animale, a avut un comportament imprevizibil. Nu pot spune mai mult, pentru că realmente nu mă pricep. Eu cred că în primul rând este de vină animalul agresiv şi cu comportament imprevizibil, care, în loc să mănânce, dă din copite şi rupe gardurile. Cred că nu putem să disculpăm acel animal de vină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel