O statuie a Melaniei Trump, controversa momentului FOTO

Melania Trump
Melania Trump

O statuie a primei doamne a SUA, Melania Trump, dezvelită în oraşul său natal din Slovenia, a stârnit controverse, unii localnici fiind de părere că aceasta seamănă cu o "ştrumpfiţă".

Sculptura artistului american Brad Downey a fost realizată din trunchiul unui copac, cu drujba, cu ajutorul artizanului Ales Zupevc şi a fost plasată în oraşul Sevnica, unde s-a născut Melania Trump, scrie Mediafax.

Sculptura o arată pe aceasta înbrăcată într-o haină albastră şi cu una dintre mâini, semănând mai degrabă cu o bâtă, arătând spre cer.

Val de reacții


Unii localnici spun despre sculptură că este o "ruşine" şi că arată ca o "ştrumpfiţă" şi că "nu seamănă deloc cu Melania". Alții spun că artistul a mers prea departe și că "Melania este un erou sloven, care a reușit să ajungă la cel mai înalt nivel în SUA".

Downey a declarat pentru agenţia de presă Reuters că a dorit să provoace astfel "un dialog" despre situaţia politică din SUA.

Artistul are deschisă o expoziţie la Ljubljana, capitala Sloveniei, până la finalul lunii august. Reprezentanţii galeriei din Ljubljana au sugerat, într-o broşură, că statuia ar putea fi "o farsă".

(w670)

sursă foto nypost.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel