O statuie a Melaniei Trump, controversa momentului FOTO

Melania Trump
Descriere foto: Melania Trump

O statuie a primei doamne a SUA, Melania Trump, dezvelită în oraşul său natal din Slovenia, a stârnit controverse, unii localnici fiind de părere că aceasta seamănă cu o "ştrumpfiţă".

Sculptura artistului american Brad Downey a fost realizată din trunchiul unui copac, cu drujba, cu ajutorul artizanului Ales Zupevc şi a fost plasată în oraşul Sevnica, unde s-a născut Melania Trump, scrie Mediafax.

Sculptura o arată pe aceasta înbrăcată într-o haină albastră şi cu una dintre mâini, semănând mai degrabă cu o bâtă, arătând spre cer.

Val de reacții


Unii localnici spun despre sculptură că este o "ruşine" şi că arată ca o "ştrumpfiţă" şi că "nu seamănă deloc cu Melania". Alții spun că artistul a mers prea departe și că "Melania este un erou sloven, care a reușit să ajungă la cel mai înalt nivel în SUA".

Downey a declarat pentru agenţia de presă Reuters că a dorit să provoace astfel "un dialog" despre situaţia politică din SUA.

Artistul are deschisă o expoziţie la Ljubljana, capitala Sloveniei, până la finalul lunii august. Reprezentanţii galeriei din Ljubljana au sugerat, într-o broşură, că statuia ar putea fi "o farsă".

(w670)

sursă foto nypost.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24