O nouă tragedie: MINORĂ, electrocutată

politist
politist

O minoră de doi ani a murit prin electrocutare în timp ce se juca în curtea casei.

Minora aveas doi ani şi locuia în comuna Apaţa a murit prin electrocutare după ce, în timp ce se juca în curtea casei, a atins un cablu neizolat care atârna pe lângă peretele imobilului, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Poliţiştii Postului de Poliţie Apaţa au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în curtea unei locuinţe din localitate un copil s-a curentat şi este inconştient. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, în timp ce se juca în curtea locuinţei, o minoră în vârstă de doi ani s-a curentat de la un fir neizolat care atârna pe lângă peretele casei. Cadrele medicale sosite la faţa locului au efectuat manevre de resuscitate însă fără rezultat, constatând decesul minorei, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin, printr-un comunicat de presă.

Conform acestuia, verificările ulterioare efectuate de reprezentanţii Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud-Sucursala Braşov au indicat faptul că locuinţa era racordată în mod ilegal, prin instalaţii clandestine, la reţeaua de energie electrică stradală.

[citeste si]

Poliţiştii au întocmit în acest caz, petrecut miercuri, un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, confecţionarea unei instalaţii clandestine în scopul sustragerii de energie electrică şi furt de energie electrică. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, potrivit sursei menţionate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel