Caracal - Cât plătesc românii pentru poftele lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Gheeorghe Dincă urmărește tot ceea ce se întâmplă în ancheta care îl privește fie de la televizor, fie din ziare, iar ancheta trenează de o lună, termen împlinit astăzi, 24 august, de la declanșarea 'cazului Caracal'.

Dincă a cerut în celulă televizor și ziare pentru a se informa despre ceea ce se spune în ancheta despre cazul Caracal în care este suspectul principal. Statul român cheltuiește zilnic mii de euro pentru toate costurile legate de această anchetă

Conform România Tv, Dincă este privilegiat în celulă după ce le-a cerut televizor și acces la ziare, cerințe îndeplinite de oamenii legii. Atunci când se află în celulă, Gheorghe Dincă urmărește emisiunile televizate în care se vorbește despre el și urmărește toate acuzațiile care i se aduc.

România Tv a făcut un calcul pentru a afla cam cât au cheltuit anchetatorii, cât a cheltuit statul pentru Dincă, în toată această perioadă de o lună zile și a reieșit o sumă de peste 100.000 de euro.

Pe ce s-au cheltuit banii

Mai toți anchetatorii sunt din București și sunt cazați la Craiova. Așadar sunt costuri de cazare. Aceștia fac naveta zilnic până la Caracal, 50 de kilometri dus, 50 întors, deci alți bani.

Dincă este escortat în fiecare zi de la Slatina la Caracal, în total 70 de kilometri, implicate fiind o dubă plus alte două mașini. Expertizele sunt plătite tot de stat și se mai adaugă plata mâncării și a anchetatorilor și a lui Gheorghe Dincă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel