O înregistrare a serviciilor secrete sfidează timpul. Durează 151 de ani - VIDEO

ambiental
ambiental

În dosarul fraudării examenelor de la Institutul Naţional al Magistraturii s-a constatat de către magistrați și avocați că principala probă, o interceptare ambientală durează... 151 de ani. Aceasta a fost realizată în biroul fostului procuror Eugen Cojocaru, inculpat în dosar şi sfidează timpul. Până în acest moment DNA nu a comentat situaţia.

Dosarul fraudării examenelor de la INM făcut vâlvă în urmă cu patru ani prin inculparea unui fost procuror general, Gabriela Ghiţă, pentru luare de mită. Alături de aceasta alţi trei procurori, un judecător şi un notar au ajuns în faţa magistraţilor. Cu toţii au fost acuzaţi de DNA că au participat la fraudarea concursului pentru funcţiile de conducere din parchete din toamna lui 2007. Doar că odată trimis în instanţă şi analizat, magistraţii au descoperit că trebuie să aculte o înregistrare record, potrivit Antena 3.

Ion Cazacu: "Această înregistrare a fost vizionată şi ascultată în şedinţă publică fişierul prezentat de DNA având o durată de aproape 151 de ani, mai exact 79 de milioane de minute. Deci cu evidenţă acel fişier a fost prelucrat şi cineva din neatenţie a făcut acest lucru".

Fiindcă mai multe astfel de înregistrări prezintă anomalii şi trunchieri, magistraţii au trimis probele la un expert. Mai mult, la dosar a fost ataşată o interceptare în care procurorul de caz ameninţă un martor să nu îşi schimbe declaraţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel