O girafă a murit şi un turist a fost grav rănit în urma unui accident petrecut în Parcul Naţional Kruger

Un turist elveţian a ajuns la terapie intensivă luni după ce a fost implicat într-un accident de maşină în Parcul Naţional Kruger, soldat cu moartea unei girafe, informează DPA.

"Starea lui este critică şi este în terapie intensivă la Clinica Medicală Nelspruit", a declarat purtătorul de cuvânt al parcului, Ike Phaalah.

Potrivit unei declaraţii date luni de reprezentanţii Parcurilor Naţionale din Africa de Sud, accidentul a avut loc în partea de nord a rezervaţiei după ce un microbuz care transporta 13 pasageri a lovit o girafă care a intrat pe drum.

Girafa, care şi-a pierdut viaţa în accident, a căzut peste un vehicul de safari care venea din sensul opus, având la bord două persoane", informează declaraţia citată.

Şoferul acestui vehicul, un cetăţean elveţian căruia nu i-a fost precizat încă numele, a suferit răni grave. El a fost stabilizat la faţa locului şi transportat cu elicopterul la spital.

Cealaltă persoană prezentă în vehicul a prezentat răni minore, la fel ca şi doi pasageri din microbuz.

Limita de viteză pe drumurile din parc este de 50 de kilometri/oră. Nu este clar dacă microbuzul se grăbea. Poliţia va ancheta circumstanţele accidentului, a precizat Phaalah

Parcul Naţional Kruger este o destinaţie turistică populară situată în partea de nord-est a ţării.Vizitatorii pot conduce prin cei aproximativ 18.989 kilometri pătraţi ai parcului pentru a vedea o varietate de animale sălbatice care se plimbă liber în interiorul acestuia.AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel