O fetiţă a ajuns la spital, după ce caruselul s-a rupt

Carusel - Fotografie cu rol ilustrativ
Carusel - Fotografie cu rol ilustrativ

O minoră de 10 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, ea fiind accidentată după ce s-a rupt un scaun al unui carusel, la un festival desfăşurat în comuna Cristeşti, informează IPJ Mureş.

"Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.4 Ungheni, care desfăşurau activităţi specifice de asigurare şi menţinere a ordinii şi liniştii publice în cadrul manifestării organizate cu ocazia Zilelor comunei Cristeşti, s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident produs în incinta festivalului, în urma căruia o minoră de 10 ani a suferit vătămări corporale. Astfel, din primele cercetări efectuate la faţa locului, aceştia au constatat faptul că în timpul funcţionării unui carusel, sistemul de prindere al unui scaun, în care se afla o minoră de 10 ani, din comuna Cristeşti, s-ar fi rupt, aceasta căzând la pământ", precizează informarea IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj medical, minora fiind transportată la U.P.U. Tg Mures, în stare de conştientă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel