O femeie şi-a recunoscut pisica pierdută acum opt luni după un mieunat în timpul unui apel telefonic

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

O pisică a fost recuperată după opt luni, după ce stăpâna ei i-a recunoscut mieunatul în timpul unei convorbiri telefonice. 

Rachael Lawrence, din Essex, Marea Britanie, vorbea cu veterinarul despre o altă pisică pe care o are acasă când a auzit mieunatul unic al pisicii pierdute în urmă cu opt luni. Când a întrebat ce se aude, veterinarul i-a spus că este vorba despre o pisică a străzii, dar femeia nu a renunţat la ideea că motanul ar putea fi chiar al ei. 

"Am ştiut că e el de îndată ce l-a adus veterinarul în camera unde eram eu. Am plâns, normal, nu l-am mai văzut de opt luni", a spus femeia pentru BBC. Înainte să meargă la veterinar, femeia a întrebat dacă pisica din cabinet e neagră şi are o pată albă pe una dintre labele din spate. 

Deşi motanul fusese botezat Barnaby Grasul, când a fost readus acasă, acesta avea blana încâlcită şi era extrem de slab. Cu toate astea, a fost extrem de fericit când a fost luat în braţe de ceilalţi membri ai familiei. 

"Acum trebuie să îl punem la îngrăşat, să îşi recapete porecla", a mai declarat femeia. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BBC News (@bbcnews)

Pisică, închisă patru zile în mașina de spălat, după ce a mâncat niște ouă

 

"A stat închisă în cuva unei maşini de spălat timp de 4 zile, drept pedeapsă că a mâncat nişte ouă. Mintea diabolică a unora încă ne uimeşte, deşi am văzut multe la viaţa noastră. Dar, când a ajuns la noi, de fapt la clinica VET 4 LIFE - Clinică Veterinară, a uitat de toată răutatea din lume, pentru că, deşi era într-un stadiu de deshidratare şi malnutriţie avansat, pisica încă avea puterea să toarcă, să îşi frece capul de mâinile medicilor şi nasul de faţa lor. Atâta putere de iertare nu vom găsi decât la animale! Mai în glumă, mai în serios, medicii au numit-o Îndesit, clasa A++++. Şi aşa să-i rămână numele! Era timpul să vă reamintim de ea şi mai ales de bunătatea ei. Deşi nu este o pisică foarte tânără, are cam 5 ani şi încă 8 vieţi, este tare mititică. O mai îngrăşam un pic şi apoi o sterilizăm. Dar până una alta, trebuie să îi găsim şi o familie. Credeţi-ne că este una dintre cele mai minunate pisici din câte am cunoscut noi. Pe lângă faptul că este foarte lipicioasă, torcăcioasă, este şi haioasă. Merită o familie pe măsură!", au scris pe Facebook cei de la Kola Kariola. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel