O femeie și-a decapitat soțul și i-a fiert capul. L-a învelit în folie de aluminiu pentru a ascunde mirosul

O femeie din Spania este acuzată că și-a ucis soțul, iar apoi a vrut să ascundă crima într-un mod oribil. 

Femeia, în vârstă de 61 de ani este acuzată de oamenii legii că și-a omorât partenerul iar apoi a împăturit capul acestuia într-o folie de aluminiu. Anchetatorii spun că înainte de asta, suspecta i-a fiert capul, relatează Daily Mail. 

Maria del Carmen Merino Gomez, în vârstă de 61 de ani, a fost arestată în urma descoperirii groaznice făcută într-un apartament din orașul Castro Urdiales din nordul Spaniei.

Poliția și-a concentrat acum căutările pentru găsirea restului trupului bancherului Jesus Maria Baranda la o groapă de gunoi din stațiunea de vacanță, după ce femeia de serviciu le-a spus ofițerilor că a ajutat-o pe presupusa criminală la aruncarea unor pungi negre foarte grele.

Anchetatorii au identificat cadavrul după analiza ADN-ului dinților pentru că pe craniu nu mai era nici măcar o urmă de țesut, femeia având grijă să-l curețe pe tot după fierbere. 

Presupusa criminală nu recunoaște nimic și spune că soțul ei pur și simplu a plecat voluntar de acasă. Femeia a fost arestată preventiv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel