O femeie în comă de 10 ani a născut. Anchetă la un spital

O femeie aflată într-o comă de peste 10 ani a născut la spital, fără ca cineva să fi știut că este însărcinată.

Autoritățile din Arizona au lansat imediat o investigație privind abuzul sexual, în timp ce încearcă să stabilească cine este tatăl copilului, anunță cotidianul The Sun. Femeii nu i-a fost difuzată identitatea, din cauza posibilității ca ea să fi fost agresată.

O televiziune din Arizona, AZ Family, relatează că femeia ar fost într-o stare vegetativă încă de acum 14 ani. Canalul de știri a precizat că luna trecută ea a dat naștere unui copil. Acest lucru a determinat o investigație privind abuzul intim în instituția de îngrijire din spitalului din Phoenix.

Citește și: Bebeluș mort. Procurorii cer ajutorul cetăţenilor

Incidentul a avut loc în Hacienda HealthCare, în Phoenix, SUA, iar bebelușul s-a născut pe 29 decembrie și este foarte bine.

Protocoale schimbate

O sursă familiarizată cu situația a declarat pentru The Sun că "nimeni din personalul spitalului nu a fost conștient de faptul că ea era însărcinată, până când a fost dusă în sala de nașteri". Și sursa a continuat: "Din ce mi s-a spus, femeia a început să geamă. Și nimeni nu știa ce era în neregulă cu ea.”

Deoarece noua mamă avea nevoie de o îngrijire constantă, mulți oameni aveau acces nerestricționat la camera ei, dar protocoalele au fost schimbate imediat după naștere. Acum, personalul de sex masculin care intră în camere cu pacienți femei trebuie să fie însoțit de o femeie angajată, a mai spus sursa citată.

Citește și: A născut la 13.000 de metri înălțime. Detalii emoționante (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel