O companie farmaceutică din SUA cere aprobarea de urgență a medicamentelor împotriva COVID-19

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Relief Therapeutics, o companie farmaceutică, solicită aprobarea de urgență a SUA pentru medicamente împotriva COVID-19.

Relief Therapeutics și partenerul său de dezvoltare NeuroRx au anunțat transmiterea potențialului lor medicament COVID-19 către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), în căutarea unei autorizații de utilizare de urgență, transmite Reuters.  Companiile solicită o aprobare pentru RLF-100 ca tratament pentru pacienții cu COVID-19 care se află la terapie intensivă și au epuizat toate tratamentele aprobate.

„Pacienții tratați cu RLF-100 au demonstrat un avantaj de 3 ori mai mare în ceea ce privește supraviețuirea, recuperarea după insuficiența respiratorie și alți parametri care indică o îmbunătățire clinică semnificativă”, a spus compania într-o declarație.

Solicitarea se bazează pe un studiu de 51 de persoane care a comparat RLF-100 cu cei care primesc tratamentul standard în cazul infecției cu COVID-19. Medicamentul a fi eficient în tratamentul COVID, susțin experții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel