O artistă de la "Vocea României" a intrat subit în comă. Momente de groază

Ana Mardare, artista de 30 de ani, care a făcut furori în sezoanele trecute de la "Vocea României", a susţinut un concert în urmp cu două weekend-uri, iar după ce a cobărât de pe scenă totul s-a complicat pentru ea. 

Le-a spus colegilor că nu mai vede, apoi a făcut convulsii şi a intrat în comă. La spital, medicii i-au depistat o tumoră de 9 centimetri pe creier. Viaţa ei atţrnp acum de un fir de aţă.

Familia Anei Mardare trece printr-o dramă cumplită. Cântăreaţa de 30 de ani seaflă în spital şi trebuie operată de urgenţă pe creier. După un concert pe care l-a susţinut la Stejarii Country Club sâmbătă (12 noiembrie), artista a intrat în comă şi medicii i-aupus un diagnostic devastator, cancer.

"S-a întâmplat brusc pentru că nu a vrut niciun simptom. S-a întâmplat pur şi simplu. La 6 dimineaţa a avut convulsii, a intrat in comă şi a descoperit după RMN că are o tumoare de 9 cm, pe lobul stâng. Este cât o portocală şi trebuie operată. A ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer" a declarat Nidia Moculescu la Antena Stars. Fata compozitorului o cunoaşte pe Ana de 12 ani.

După concert, Ana Mardare a refuzat să meargă la spital, deşi nu mai vedea bine şi a pus totul pe seama oboselii acumulate. Un coleg de trupă a fost cel care a chemat ambulanţa, iar după ce a părăsit casa cântăreţei, starea acesteia s-a agravat.
"Tudy Zaharescu i-a condus pe cei de la salvare la ea, iar când s-au întors, ea deja intrase în a doua serie de convulsii. Totul s-a întamplat în jumătate de oră," a completat Nadia Nidia Moculescu. Cântăreaţa nu-şi mai aduce aminte de nimic din momentul concertului şi este mai tot timpul sedată.

"M-a recunoscut, vorbeşte, dar dacă nu-şi mai aminteşte nimic decât momentul concertului. Devine tristă dacă o întreb ceva şi ea nu ştie. Răspunde întârziat cu cinci secunde de la întrebare", a conchis Nidia Moculescu care s-a interesat la toate spitalele la care Ana ar putea să se opereze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel