O agenţie sportivă sud-coreeană, percheziţionată din cauza lui Cristiano Ronaldo

Poliţia sud-coreeană a efectuat o percheziţie la agenţia care a organizat meciul demonstrativ dintre Juventus Torino şi o selecţionată alcătuită din jucători din campionatul sud-coreean, la finele lunii iulie la Seul, bănuită de fraudă pentru că a asigurat prezenţa lui Cristiano Ronaldo, dar acesta a rămas pe banca de rezerve, provocând furia a mii de fani, relatează AFP.

"Noi am percheziţionat agenţia joi. Verificăm să vedem dacă agenţia a organizat meciul ştiind că Ronaldo nu va juca", a afirmat un poliţist.

O plângere penală a fost depusă de o persoană contra agenţiei The Fasta, acuzând-o că a escrocat aproximativ 6 miliarde de woni (4,4 milioane euro) din vânzarea de bilete, asigurând în acelaşi timp că în contractul cu încheiat cu clubul italian de fotbal Juventus Torino figura o clauză care asigura prezenţa lui Cristian Ronaldo pe teren timp ce cel puţin 45 de minute.

Ori atacantul portughez nu a părăsit banca tehnică la acest meci, iar staff-ul medical a motivat că jucătorul trebuie să rămână în repaos din cauza unei oboseli musculare.

Fanii fotbalului din Coreea de Sud vor să se adreseze justiţiei pentru a solicita compensaţii de 70.000 woni (59 dolari) dolari pe bilet, 1.000 woni pe comisionul pentru fiecare bilet şi 1 milion woni (847 dolari) drept compensaţie psihologică.

Meciul dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 3-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel