Nunta Harry și Meghan. Cadoul Reginei Elisabeta a II-a

Bogdan Bolojan / 07 iun 2018 / 13:38
Meghan Markle
Meghan Markle

 După nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, regina Elisabeta a II-a le-a dăruit ducilor de Sussex o casă la ţară în comitatul Norfolk, potrivit ziarului spaniol ABC. 

Casa, care a fost moştenită de regină în 1952, a aparţinut anterior regelui George al V-lea şi reginei Mary, bunicii Elisabetei a II-a. Ducii de Cambridge, Kate Middelton şi prinţul William au primit în dar o proprietate similară după nunta lor din 2011. 

Noua casa se adaugă astfel celor trei proprietăţi pe care le au deja de tinerii căsătoriţi. 

Reşedinţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry este Nottingham Cottage, o casă cu etaj care se află în complexul Palatului Kensington. Ei mai au o casă în afara Londrei, la Cotswolds, unde îi au ca vecini pe David şi Victoria Beckham, precum şi vila York Cottage, care este de fapt vechea casă în care au locuit ducii de York. 

Modernitate în casa regală britanică 

Potrivit ABC, Meghan Markle este un mare câştig pentru Coroana Britanica, deoarece aduce un aer de modernitate. După întoarcerea din luna de miere, ducesa de Sussex îşi va lansa agenda oficială ca membră a Casei regale britanice. 

Ea o va însoţi pe regina Elisabeta a II-a în voiajul său la Chester, la nord-est de Londra, unde vor prezida împreună inaugurarea unui pod la Widnes, iar apoi vor asista la deschiderea unei săli de teatru la Primăria din Chester, încheie ABC.

[citeste si]