Numire premier PSD. Bădălău: Am putea avea o problemă la Klaus Iohannis

Niculae Bădălău spune că în cazul în care PSD ar trebui să nominalizeze un nou premier, ar întâmpina o mare problemă la președintele Klaus Iohannis. 

"Cred că vom avea o problemă mare dacă s-ar ajunge la o asemenea situație. Președintele a anunțat și a fost o declarație publică în care a spus că a treia oară nu va mai nominaliza un membru din PSD. Eu consider că avem înțelepciunea și maturitatea că nu vom ieși de la guvernare. Vom încerca, respectând statului nostru, să găsim calea de mijloc. Vrem să guvernăm în continuare cu succes, așa cum am făcut-o și până acum," a spus Niculae Bădălău la Antena 3, la emisiunea "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu.

Totodată, Niculae Bădălău a specificat că nu îl interesează nici funcția de premier, nici cea de președinte a partidului. 

În urmă cu câteva luni, în contextul scandalului politic,  președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnaliști, dacă va mai numi un premier PSD, în cazul în care guvernul va pica.

Klauss Iohannis a spus că nu crede că este cazul, dar s-ar mai gândi dacă ar mai accepta un premier din partea PSD, în aceste condiții.

El a mai spus că nici un guvern tehnocrat nu este o soluție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel