Numerolog, previziunile anului 2019 pentru Iohannis, Dăncilă, Dragnea, Tăriceanu. ”Schimbare totală”

Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu
Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu

Numerologul Romeo Popescu a analizat ce va însemna anul 2019 pentru Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. 

Previziune pentru Klaus Iohannis

”Klaus Iohannis are cifra destinului 7. Are ca destinație o formă superioară de înțelepciune, deci trebuie să fie înțelept într-un anumit domeniu, nu știu care, nici nu-i treaba mea. Anul 2019 va fi un an foarte bun pentru dânsul, mai ales din punct de vedere al familiei și financiar” a spus numerologul Romeo Popescu, la Antena 3. Acesta afirmă că totul se va rezolva din luna a treia, din martie, pentru Klaus Iohannis, din punct de vedere financiar. ”2020, pentru dl președinte, ar fi un an bun pentru introspecție, îl prinde pe vibrație interioară și pe destin, adică e un an magic. 2020 va fi un an foarte bun dacă va ști cum să opereze cu el, ca forță interioară, ca sens al dânsului și ca dorință de a face ceva pentru destinația lui, e un an pentru sine decât pentru popularitate. Asta va începe din luna a șaptea anul acesta, simțirea aceasta, nu se va vedea foarte mult decât în 2020, se va vedea o retragere”, a spus numerologul. 

Previziune pentru Viorica Dăncilă

”Doamna Dăncilă a intrat într-un an foarte interesant, care e un an magic pentru oamenii care știu să dialogheze, care au harul cuvântului. Dacă se întâmplă o minune, o să fie un an magic, e un an 2 care ține de multă comunicare, relaționare. E și un an în care greșelile din trecut, de acum 7 ani, s-ar putea să vină în prim-plan, să le rezolve” a precizat numerologul. 

Previziune pentru Liviu Dragnea

”Lui Liviu Dragnea o să-i meargă bine. Dacă învață mai mult democrația, o să fie un an senzațional. O să se schimbe cu totul, o să vedem din luna ianuarie. O să vedem alt Liviu Dragnea, schimbarea va fi totală, va fi un an foarte bun” a spus Romeo Popescu. „Din punct de vedere politic, nu știu. Prin numerograma lui are harul de a ieși la suprafață” a precizat numerologul. El a adăugat că ”e nevoie de o transformare, de o schimbare totală, are destinul ăsta, poate s-o facă”. 

Previziune pentru Călin Popescu Tăriceanu

”Numerologic, acest om, dl Tăriceanu, el va fi un om care va juca, o să fie la o masă de cărți mai mulți oameni, acest om va vedea cine e bine aspectat și va face front comun cu acela. Este jucător, e foarte dibace, poate să facă multe lucruri. Va avea șansa să se poziționeze foarte bine. Dacă a avut probleme, din ianuarie va scăpa de ele” a spus Romeo Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel