Numele pe care Facebook nu permite să ți le pui atunci când îți faci cont

Facebook
Facebook

Facebook este o comunitate în care toți utilizatorii folosesc numele după care sunt cunoscuți în viața de zi cu zi. Ce nume nu ai voie să îți pui pe rețeaua socială afli în rândurile de mai jos.

Numele tău nu poate conține: simboluri, numere, majuscule neobișnuite, caractere repetate sau semne de punctuație; caractere din mai multe limbi; titluri de orice fel (de exemplu, profesionale, religioase); cuvinte sau expresii în locul unui nume; orice fel de cuvinte jignitoare sau aluzive.

Dacă numele tău respectă standardele Facebook, dar tot ai probleme cu schimbarea lui, poate fi alt motiv.


Este posibil să ai probleme cu schimbarea numelui dacă:


numele tău nu respectă politica Facebook cu privire la nume; ți-ai schimbat numele în ultimele 60 de zile sau ai încercat să-l schimbi prea des; ți s-a mai cerut să-ți confirmi numele de pe Facebook; numele tău nu coincide cu numele care apare într-unul dintre documentele din lista Facebook de documente de identitate.

Solicită o schimbare de nume și confirmă-ți numele


Dacă ai probleme în continuare cu schimbarea numelui, poți să completezi acest formular pentru a solicita o schimbare de nume și pentru a-ți confirma numele.


Alte aspecte de reținut:


Numele din profilul tău trebuie să fie același cu numele după care te cunosc prietenii în viața reală. Acest nume trebuie să apară și pe un act sau document de identitate din lista Facebook de acte de identificare.

Poreclele pot fi folosite în locul primului sau celui de-al doilea prenume, dacă reprezintă o variantă a prenumelui real (de exemplu: Alex, în loc de Alexandru).

Poți trece și un alt nume în contul tău (de exemplu, numele de fată, porecla, numele asumat).

Profilurile sunt destinate doar utilizării în mod individual. Poți să creezi o Pagină pentru o afacere, o organizație sau o idee. Nu este permisă asumarea unei alte identități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel