NUME PREMIER. Cine este MIHAI TUDOSE, propunerea PSD-ALDE de prim-ministru

Vladimir Neagu / 25 iun 2017 / 21:29

Mihai Tudose ar putea fi propus mâine de PSD și ALDE premier. 

Surse citate de Antena 3 și România TV îl dau pe Mihai Tudose drept propunerea de premier a Puterii. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus la Antena 3, că Mihai Tudose se numără printre cele opt nume de pe listă, dar mâine va fi un vot greu la CExN al PSD. 

Mihai Tudose este deputat PSD de Brăila şi de 13 ani este preşedintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare din Camera Deputaţilor. El a fost ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu. 

La bază este jurist. A urmat mai multe cursuri postuniversitare: "Management şi gestiunea afacerilor", în domeniul securităţii naţionale, pentru cadre de conducere (SES), "Managementul comunicării şi relaţii publice", "Analiza şi rezolvarea conflictelor armate", „Relaţii internaţionale şi integrare europeană". 

Are două masterate: ”Turismul în contextul dezvoltării regionale durabile" și Politici Economice Europene. 

Mihai Tudose este doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, diploma obținând-o la Academia Naţională de Informaţii ”Mihai Viteazul”, Serviciul Român de Informaţii.

A publicat mai multe cărți: Provocări strategice, coautor, Editura RAO International Publishing Company, 2007.
Schimbarea managerială. Managementul schimbării, coautor, Editura Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul", 2009
Infrastructura critică - model de strategie managerial, unic autor, Editura RAO International Publishing Company, 2010
Război, cunoaştere, adevăr, coautor, Editura Nemira Publishing Company, 2012
Securitatea economică în era transformărilor globale, unic autor, Editura RAO International Publishing Company, 2013

Deține, împreună cu soția lui, un apartament de 97 de metri pătrați în Brăila, două mașini Mercedes și aproximativ 30.000 de euro la bancă.

[citeste si]