Număr greșit la Loto 6/49: timp de două ore, un român se putea crede milionar

”Al cincilea număr extras este...16”, a anunțat vocea TVR, la extragerea de duminică, 3 mai, a Loteriei Române . Mai multe publicații și agenții de presă care publică, în regim de live text, evenimentul, au postat 16, pe site-urile respective.

La finalul extragerii Loto 6/49, voice-over-ul a recapitulat numerele câștigătoare. Surpriză: în loc de 16, al cincilea număr câștigător era 19.

În presă, o parte a știrilor dădea drept câștigător 16, cum a citit crainicul în timpul extragerii, alta 19, așa cum s-a anunțat la final.

Abia peste două ore, când a fost validată extragerea, Loteria a ”bătut în cuie” cifra 19.

Alexandru Cosma de la Biroul de comunicare al Loteriei Române recunoaște că instituția a fost sunată de mai mulți jucători la 6/49, care au solicitat lămuriri. Nu a considerat necesar să dea un comunicat, măcar a doua zi. ”Este o eroare logică, ne-a spus purtătorul de cuvânt. N-a văzut corect, a confundat pe 6 cu 9, atunci când a citit, dar s-a corectat imediat. Se mai poate întâmpla, în direct. Se corectează imediat. Jucătorii   iau în calcul rezultatele după omologare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel