Nuami Dinescu, dieta miraculoasă cu care a slăbit 25 de kilograme

Nuami Dinescu
Nuami Dinescu

Celebra actriță Nuami Dinescu, cunoscută drept „Tanța”, a slăbit peste 25 de kilograme și se simte mai bine ca niciodată.

Nuami Dinescu a povestit în detaliu, în platoul emisiunii „Agenția VIP”, care este secretul dietei sale. 

„Nu e o rețetă. Sunt într-un program care este implementat la o singură clinică din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Povestea asta cu mâncatul nu este așa: bă, este nesimțită și mănâncă. Nu suntem întotdeauna responsabili de felul în care punem pe noi kilograme. Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres...Eu i-am zis psihologului că vreau să fiu liberă. Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o jumătate de kilogram se simte.

Am avut și câteva probleme, am căzut...Am slăbit cam 20-25 de kilograme. Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri. Eu nici nu eram fanul acestor alimente! Am un medic nutriționist care îmi face meniurile.

Micul dejun

La micul dejun poți mânca brânză de vaci cu fulgi de ovăz, sau un ou cu roție, o salată de vinete, un fruct. Noi mâncăm mai mult decât trebuie!

Prânz

La prânz poți mânca un pește, puțină carne de pui, lângă care pui salată, legume, 100 de grame de brânză. Totul este să reduci porțiile. 

Cină

Seara încerc să mănânc până în 7. Dacă te încinge foamea, poți să bei niște apă, sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume. Mi le pun la cuptor sau trei fâsuri de ulei, niște legume, condimente și asta e tot. Și lângă legume poți să pui 50 de grame de brânză. Eu, de obicei, mănânc pește, eu îmi cumpăr macrou, îl pun într-o tigaie, îi pun un capac și se face singurel. Pui sare cât vrei!

Te duci și la fizioterapie, te bagă în parafină din cap până în picioare și îți socate toată apa din tine, după care te duci la sală, unde te așteaptă la kinetoterapie! De când mă duc la oamenii ăștia, eu m-am disciplinat foarte tare, la ora 8 am deschis ochii, iar la ora 9 mă duc unde am treabă. Eu m-am luptat toată viața cu kilogramele! a povestit Nuami Dinescu, la „Agenția VIP”.

Vezi și: Vrei să slăbești? Uite cum calculezi câte kilograme trebuie să ai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel