Nu acesta este Brexit-ul pe care l-am votat! Supărarea unui britanic

foto: Twitter
foto: Twitter

Un britanic, dintre cei care au votat pentru ieșirea Marii Britanii din UE, Brexiteer cum sunt aceștia numiți, care a fost nevoit să aștepte la o coadă de imigrare, pe un aeroport din UE, din Amsterdam, și-a dat seama că nu asta și-a dorit.

Colin Browning, care s-a descris ca unul dintre cei 17,4 milioane de oameni care au votat pentru Brexit, a declarat că a fost nevoit să aștepte aproape o oră pe aeroportul din Schiphol din Amsterdam, înainte ca pașaportul să fie verificat, relatează The Independent.

Serviciu absolut dezgustător pe aeroportul Schiphol. 55 de minute am fost stai în coada de imigrare. Acesta nu este Brexit pentru care am votat", a scris el pe Twitter.

Când un alt utilizator a comentat postarea lui Browning, spunând că „a obținut ceea ce a votat", susținătorul Brexit a răspuns: ”Nu am votat să stau la coadă mai bine de o oră pentru ca niște angajați să ne verifice pașapoartele.” "Am petrecut mai mult timp la imigrare, decât am făcut-o în aer ajungând la destinație”, a completat el.

Avertizările oficialilor

Deși unii comentatori au sugerat că postarea de pe Twitter poate fi o parodie, Browning a împărtășit constant postări despre Brexit și alte probleme în ultimele luni care nu par să fie satirice. Browning a fost abordat pentru comentarii suplimentare despre experiența sa la aeroport.

Oficialii de la Schiphol au avertizat anterior că persoanele care călătoresc din Marea Britanie s-ar putea aștepta la întârzieri la sosirea la Amsterdam după ieșirea Marii Britanii din UE.

Cu toate acestea, notează The Independent, este puțin probabil ca întârzierile actuale să fi fost cauzate de Brexit, întrucât Marea Britanie se află în prezent într-o perioadă de tranziție cu UE, timp în care angajamentele de călătorie nu se vor schimba până în ianuarie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel