Noul procuror-şef al DNA. Chirieac: Un singur om a făcut dreptate

DNA
DNA

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că ministrul Tudorel Toader ar trebui să propună noul procuror-șef DNA pentru că, dacă va pica Guvernul Dăncilă, am avea un guvern tehnocrat.

Bogdan Chirieac susține că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este singurul ministru din Guvernul Dăncilă care a făcut dreptate. Potrivit analistului politic, Tudorel Toader ar trebui să propună noul șef DNA pentru că, în cazul în care o să cadă Guvernul Dăncilă, România ar avea un guvern tehnocrat pentru ca președintele Iohannis să își numească un procuror-șef la DNA.

În actualul Guvern, un singur om, hotărât, cu cartea de drept la subraț, profesorul Tudorel Toader, întâmplător ministru al Justiției, a făcut dreptate în sensul de drept. Mi se pare esențial acest lucru. Tot domnia sa ar trebui să propună noul procuror-șef DNA. Dacă se schimbă Guvernul, cu doamna Dăncilă, care cinstit chiar am văzut că nu are de ce să fie prim-ministru... Un prim-ministru care își bate joc de muncă, chiar nu poate să stea acolo. Dincolo de acest aspect, dacă doamna Dăncilă cade, cu siguranță veți avea un guvern tehnocrat pentru ca domnul Iohannis să își numească un procuror-șef la DNA.

Vă gândiți că tot DNA-ul, că nu s-a rostit numele Kovesi de două săptămâni în această nebunie, vă gândiți că un Guvern al domnului președinte Iohannis va nominaliza acolo pe cine vrea domnia sa?, a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Vezi și: Nou șef DNA. Tăriceanu spune pe cine vrea în funcție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel