Noul procuror-șef DNA. Chirieac: Degeaba am schimbat-o pe doamna Kovesi

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Printr-o intervenție telefonică la Antena 3,  analistul politic Bogdan Chirieac a comentat subiectul zilei: numirea noului procuror-șef DNA.

"Lumea are mare încredere în ministrul Tudorel Toader. Să crăpi statul subteran cu cartea de drept e lucru mare. Statul subteran se bazează pe teroare, cătuşe, represiune, propagandă, tot ce înseamnă, până la urmă, un pic de stat totalitar (...) Am mare încredere că Tudorel Toader va evalua corect şi va încerca să vadă care dintre candidați e mai bun.

Cel care va fi desemnat va deveni ţinta a ce a mai rămas din statul subteran. Dacă va ceda cântecului de sirenă şi se va duce în zona abuzurilor, degeaba am mai schimbat-o pe doamna Kovesi. Dacă tot sistemul nu este restructurat, ce s-a întâmplat se va mai întâmpla (...)

Astăzi, statul subteran înseamnă un număr de procurori, poate Parchetul General, şi câţiva ofiţeri sau foşti ofiţeri din SRI (...) Acolo, lumea reacţionează. Desigur, mai este şi lipsa de fermitate a domnului preşedinte Iohannis", a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel