Noul prim-ministru al României. Chirieac: El va fi cu siguranță

Bogdan Chirieac este de părere că Liviu Dragnea are cele mai mari șanse să fie noul premier al României. În opinia lui Chirieac, președintele Iohannis nu va risca un conflict deschis cu Parlamentul. De asemenea, legea care i-ar interzice lui Dragnea să facă parte din Guvern urmează să se transforme într-un conflict constituțional care va fi rezolvat. 

E o voință exprimată fără echivoc în acest moment, deci Liviu Dragnea are prima șansă să fie prim-ministru. Știți de ce PSD a avut un asemenea rezultat? Pentru că Liviu Dragnea a învățat din greșelile lui Victor Ponta.

Dacă mai crede cineva în dimineața zilei de 12 decembrie că domnul Dragnea a câștigat fără echivoc puterea politică în România și că o va preda altcuiva, se înșeală amarnic. Greșeala lui Victor Ponta care avea puterea și a predat-o fără luptă nu se va mai petrece," a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

În ceea ce privește legea care i-ar interzice lui Dragnea să fie premier, Bogdan Chirieac este de părere că prevederea este necunostituțională. 

În mod evident este o încălcare a Constituției, pentru că legea fundamentală nu prevede așa ceva. Va fi un conflict constituțional care va fi rezolvat",  a completat Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel