Noul președinte al PSD. Plumb: O persoană puternică!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Rovana Plumb a declarat la ieșirea de la Biroul Permanent Național, că, în eventualitatea în care premierul Viorica Dăncilă va candida pentru funcția de președinte a PSD, Organizația de femei o va vota „cu siguranță”.

"Dacă doamna Viorica Dăncilă va candida la funcția de președinte al PSD cu siguranță Organizația de femei pe care o cunoașteți, întotdeauna unită și solidarăm, cu siguranță va vota pentru doamna Viorica Dăncilă", a spus Rovana Plumb, potrivit Mediafax.

Aceasta a făcut un portret al viitorului președinte al partidului, adăugând că Viorica Dăncilă „va face față" în eventualitatea în care va fi.

Vezi și: Dăncilă, candidat la prezidențiale. Plumb: Vom acționa politic

"Noul președinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică"

"Noul președinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, o persoană fermă, o persoană care să știe clar care sunt pașii următori pentru Partidul Social Democrat, partid format din noi, toți membrii, care am înțeles, votul dat pe 26 mai, se analizează în continuare și eu sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă va putea face față".

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit, luni, la sediul din Kiseleff. Social-democrații urmează să discute despre pregătirea Congresului extraordinar și noile propuneri de vicepremieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel