Noul Guvern Orban. Lucian Bolcaș: Se uită un singur lucru. Nu e suficient să fie propus

Lucian Bolcaş
Lucian Bolcaş

Avocatul Lucian Bolcaș a reacționat după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlamentul României, iar un nou Guvern este pe cale să se formeze. 

Lucian Bolcaș a vorbit în direct la România TV despre formarea unui nou Guvern după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlamentul României. Cu toate acestea, avocatul susține că va fi destul de greu să fie votat. 

”Se vorbește despre noul Guvern Orban. Dar se uită un singur lucru. Nu e suficient ca domnul Orban să fie propus prim-ministru de președinte. Mai trebuie votat în Parlament și cu majoritate calificată de jumătate plus unu din numărul total al deputaților și senatorilor. Crede opoziția actuală că în infatuarea sa că va reuși să strângă din nou acea majoritate firavă de trei voturi sau cinci voturi, câte a avut până acum, ca să își învestească Guvernul? Pentru că eu nu cred că cei de la PSD sunt atât de căzuți în cap încât să voteze cum a votat pentru Guvernul de tehnocrați al domnului Iohannis. Îmi dărâmi Guvernul și eu să votez Guvernul tău. Mai penibil decât atât în politică nu există. Nu știu cum o să treacă”, a precizat avocatul Lucian Bolcaș în direct la România TV. 

În spațiul public se vehiculează tot mai mult despre formarea unui Guvern PNL, iar premier să fie Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel