Noul Guvern, măsuri de austeritate. Marius Budăi: Când cultivi nesiguranță în țara ta vei culege recesiunea

Marius Budăi
Marius Budăi

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, susține că atunci când în țară este cultivată nesiguranța, așa cum ar face noul Guvern, va fi culeasă recesiunea. 

Marius Budăi reacționează după ce noul ministru al Muncii ar fi spus că s-a găsit ”dezastru” în minister, conform România TV. 

”Eu cred că tot ceea ce se încearcă acum, și o să fiu extrem de sincer în ceea ce spun, e că văd că după trei ani de când au strigat, când nu erau la putere și strigau că nu sunt bani, acum vin iar cu tot felul de declarații. Este o încercare de a justifica măsurile de austeritate ulterioare. Și anume, închideri de spitale, concedieri, tăieri de pensii și de salarii și nu tăieri prin adevăratul sens al cuvântului ci tăieri prin neacordare de majorări sau poate, prin ceea ce a spus premierul acum, deja în funcție, că orice venit din România trebuie impozitat și ne întrebăm dacă nu cumva și pensiile sub 2.000 de lei trebuie impozitate. Atunci când cultivi nesiguranță în țara ta vei culege recesiunea. De aceea dinamica macro a unei economii depinde de încredere și este puternic senzitivă la nesiguranță. Dai nesiguranță consumatorului, investitorului... tot timpul acești oameni asta au știut să spună: PSD duce țara în gard, FMI venea și spunea că revizuim creșterea economică. PSD duce țara pe marginea prăpăstiei, Banca Mondială venea și spunea că revizuim pe plus creșterea economică”, a susținut Marius Budăi la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel