Noul antrenor al FCSB. Walter Zenga, răspuns final pentru Gigi Becali

Gigi Becali nu și-a găsit încă antrenor. Omul de afaceri din Pipera a început lista cu posibili înlocuitori ai tehnicianului Bogdan Andone cu doi italini: Devis Mangia și Walter Zenga. Apoi a continuat cu secundul lui Gică Hagi de la Viitorul, Cătălin Anghel.

Dacă la Mangia a renunțat Becali, iar antrenorul din Constanța a refuzat oferta, a venit și rândul lui Zenga să răspundă la întrebarea patronului echipei FCSB.

Tehnicianul italian în vârstă de 59 de ani, potrivit jurnaliștilor de la Presse Ocean, așteaptă să ajungă pe banca tehnică a fostei formații a lui Tătărușanu, FC Nantes. Gruparea din Ligue 1 este interesată atât de Walter Zenga, cât și de Gennaro Gattuso, dar potrivit sursei citate, fostul antrenor al lui AC Milan are prioritate în preferințele conducerii clubului din Franța.

Walter Zenga a mai pregătit-o pe FCSB, în perioada iulie 2004 - mai 2005. De asemenea italianul le-a mai antrenat pe New England Revolution, Brera, FC Naţional, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Nasr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton, Crotone şi Venezia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel