Nouă metodă de înșelăciune. NU semnați așa ceva! Sunteți buni de plată

O nouă metodă de înșelăciune este utilizată de infractori.

”GIA Consulting si IUHASZ & Asociaţii vă transmite această avertizare cu privire la o NOUĂ METODĂ DE ÎNŞELĂCIUNE, utilizată de compania DAD Deutscher Adressdienst GmbH care, sub pretextul noilor reglementări privind protecţia datelor, vă trimite prin poştă un formular în cadrul căruia dumneavoastră trebuie să verificaţi datele companiei şi să le corectaţi sau completaţi, după caz.

În cadrul respectivului formular, se menţionează faptul că aceştia au expediat acest formular pentru a fi în deplină concordanţă cu dispoziţiile noului Regulament European privind protecţia datelor şi vi se solicită să trimiteţi formularul corectat la adresa de email: [email protected].

Înşelăciunea constă în faptul că cei care completează acest formular cu datele corecte ale companiei şi îl trimit la respectiva adresă de email sau cu poşta, plasează de fapt o comandă către DAD Deutscher Adressdienst GmbH prin care respectiva societatea se obligă să publice un anunţ publicitar legat de firma dumneavoastră pe site-ul acestora, pentru un cost anual de 977 euro!

Contract pentru trei ani

Totodată, se specifică, cu litere mici si în partea de jos a formularului, că acest contract este valabil pentru următorii 3 ani şi va fi automat prelungit în cazul în care nu se solicită rezilierea în scris a contractului.

Această metodă de înşelăciune este utilizată de câţiva ani, în toată Europa, fiind mereu „adaptată" la noile reglementări, astfel încât să păcălească firmele din România să trimită acest formular completat, prin care practic îşi exprimă consimţământul de a încheia contract de pulicitate cu ei pe următorii 3 ani.

Pentru cei care au expediat deja acest formular completat, este foarte important să contacteze serviciile specializate ale unui avocat, întrucât urmează să primiţi o serie de notificări cu caracter ameninţător din partea acestei societăţi, dacă refuzaţi să achitaţi suma prevăzută în factură.

În ataşament veţi regăsi formularul pe care societatea DAD Deutscher Adressdienst GmbH îl trimite prin poştă companiilor din România”, a transmis GIA Consulting.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel