Noua colecţie de păpuşi Barbie, inspirată din costumele filmelor Star Wars

Păpuşa Barbie a fost prezentată marţi într-o nouă colecţie, inspirată din estetica filmelor Star Wars, cu ţinute amintind de cele purtate de personajele R2-D2, prinţesa Leia, sau Darth Vader, relatează EFE. 

Păpuşile Barbie purtând costume inspirate din filmul original din 1977 sunt deja disponibile în ediţie limitată, a anunţat compania de jucării Mattel, pe contul său oficial de Twitter. Noua Barbie destinată colecţionarilor costă 100 de dolari şi vine la pachet cu o ţinută de schimb exclusivă şi diferită pentru fiecare personaj. Fiecare păpuşă din această colecţie este însoţită de un certificat de autenticitate.

Păpuşa inspirată din silueta şi armura Sith purtată de Darth Vader este îmbrăcată în negru din cap până în picioare, cu detalii metalice, poartă ochelari cu lentile negre, o capă lungă şi cizme lungi din piele. În schimb, Barbie care aminteşte de aspectul robotului R2-D2 are părul lung şi albastru şi poartă un costum cu motive geometrice din două piese, cu fustă gogoşar şi cizme lungi în acelaşi imprimeu alb - gri, în contrast cu ciorapii aurii. Jacheta este inspirată din carcasa robotului de R2-D2, având inclusiv 'ochiul radar' de culoare roşie.

Foarte originală este şi păpuşa inspirată din prinţesa Leia cu părul împletit în stilul caracteristic, dar cu o ţinută mai stilizată: o rochie maxi vaporoasă până la glezne, cu mâneci lungi şi încinsă la mijloc cu o curea argintie. Această Barbie vine însoţită de o gamă de bijuterii, un portofel şi sandale cu toc şi barete legate pe picior în stil roman. Noua colecţie coincide cu începerea numărătorii inverse până la premiera noului lungmetraj din seria Star Wars. 'Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker', care va avea premiera la 20 decembrie, este cel de-al 9-lea lungmetraj al acestei saga compusă din trei trilogii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel