Urmărește emisiunea live


Nou PROTEST la Cotroceni. Pleșoianu: Vă aștept pe TOȚI!

Miercuri, la ora 18:00, este anunțat un protest la Palatul Cotroceni, cu o zi înainte ca Tudorel Toader, ministrul Justiției, să facă marele anunț despre soarta Laurei Codruța Kovesi.

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, le-a promis oamenilor că va veni alături de ei la această mișcare de stradă.

"Vă dați seama că vin alături de voi miercuri, la Cotroceni, la ora 18.00! ... Kovesi, România NU e sufrageria ta! Iohannis, eu NU sunt "românul tău". Sunt doar român, LIBER!

Vă aștept acolo pe toți cei care mai credeți în LIBERTATE și DEMNITATE!", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Amintim că și sâmbăta trecută a avut loc un protest împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, în faţa Palatului Cotroceni, printre participanţi numărându-se şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care şi-a exprimat nemulţumirea că şeful statului "o acoperă" pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Decizia lui Tudorel Toader

La acel moment, parlamentarul social-democrat a vorbit şi despre anunţul făcut de ministrul Justiţiei cu privire la raportul referitor la DNA.

[citeste si]

"Este o chestiune ilogică să vii de urgenţă din Japonia, după care ne anunţi că ne vei anunţa. Este absolut aberant din punctul meu de vedere. (...) Singura decizie normală pe care poate să o ia un ministru al justiţiei, oricare ar fi el în această ţară, este să solicite revocarea doamnei Kovesi şi a domnului Lazăr", a susţinut Liviu Pleşoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel