Nou președinte ALDE

ALDE
ALDE

Un nou președinte ALDE a fost instalat astăzi în funcție. 

Deputatul Daniel Olteanu este noul preşedinte interimar al filialei judeţene a ALDE Vaslui. 

El a declarat că îşi propune ca ALDE să devină sub conducerea sa a doua forţă politică în judeţ, după PSD. El a subliniat că va lupta în continuare pentru reducerea decalajelor dintre regiunile ţării.

"Îi asigur pe colegii mei că am forţa, determinarea şi priceperea pentru realizarea obiectivului propus. (...) Ca parlamentar, voi rămâne ancorat în problemele legate de infrastructură, fiindcă nu este normal ca cetăţenii din zona Moldovei să rămână cetăţeni de categoria a doua. În timp ce în zona Ardealului se inaugurează autostrăzi, în judeţele Moldovei se inaugurează drumuri comunale şi drumuri judeţene, iar acestea nu vor aduce investitori, nu vor aduce locuri de muncă bine plătite. Voi fi în continuare o voce critică, o voce aspră, nu împotriva unui partid anume, pentru că toate formaţiunile politice au fost la Palatul Victoria, ci împotriva atitudinii cu care Moldova este privită", a spus Daniel Olteanu.

Intrat în Parlament pe listele PNL, partid din care a demisionat ulterior, Olteanu le-a transmis colegilor din ALDE să se implice pentru aducerea de noi membri, a subliniat importanţa lucrului în echipă şi şi-a manifestat speranţa ca "unul câte unul adevăraţii liberali să se reunească la ALDE".

ALDE Vaslui are la această dată în judeţ patru primari, trei viceprimari şi 84 de consilieri. Daniel Olteanu a spus că doreşte să depăşească aceste rezultate la alegerile locale din 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel