Nou partid: Mu#e PSD. ”În loc de trandafiri, lalea neagră”

Tudor Cârstoiu
Tudor Cârstoiu

Bărbatul care conducea autoturismul înmatriculat în Suedia cu numere personalizate conţinând injurii la adresa PSD a devenit sursă de inspirație pentru protestatari.

Tudor Cârstoiu a transmis un mesaj în mediul online cu privire la înființarea unui partid în București cu acronomile ”M#IE PSD”.

”Mă gândeam împreună cu Cristian-Mihai Dide și Sandu Matei să înființăm un partid local pe București cu acronimele M#IE PSD. Am făcut un brainstorming și avem următoarele variante. Vă rog ajutați-ne să o alegem pe cea mai populară”, a scris protestatarul Tudor Cârstoiu pe rețeaua de socializare Facebook.

Logo

”Logo-ul va fi copiat după logoul PSD iar în loc de trandafiri o să avem o lalea neagră (pe modelul Aspirinei din Las Fierbinți)”, a mai scris acesta.

Amintim că poliţiştii de la Brigada Rutieră au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România', faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal. 'Astăzi (n.r. luni, 30 iulie), în jurul orei 6:00, un echipaj de poliţie al Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea declanşării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei juridice în ceea ce priveşte regimul de înmatriculare şi circulaţie şi a vehiculului pe drumurile publice', precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel