Nou Guvern. PNL, LOVITURĂ fulgerătoare pentru Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

PNL, prin vocea deputatului Daniel Fenechiu, a zis că nu intră la guvernare alături de Pro România, partidul lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu a zis că o guvernare cu "Ponta sau Dragnea” este tot una, în sensul că nu este nicio diferență pentru că au câștigat pe același proiect politic. ”Nu susținem o nouă majoritate parlamentară construită împreună cu Pro România".

Daniel Fenechiu a aruncat săgeți către Stelian Ion, deputat USR, spunând că dacă USR vrea să facă Guvern cu Victor Ponta, n-are decât.

Replica politicianului de la USR a fost: ”Dumneavoastră ați mai guvernat cu PSD!”.

Dialogul a avut loc la Realitatea TV, în emisiunea jurnalistei Denise Rifai.

Această discuție vine în fractură cu discursul de miercuri dimineață al lui Klaus Iohannis care a zis că PSD este un eșec: ”Dacă PSD nu e în stare să guverneze pentru cetățean, atunci să plece de la guvernare și să lase pe alții care se pricep. PSD este singurul vinovat pentru toate aceste întârzieri ale bugetului”.

Întrebarea este: să lase pe cine alții? Cine sunt acei alții? PNL a spus pas, prin vocea lui Fenechiu. Așadar ar trebui să fie un nou guvern de tehnocrați. Dacă PNL nu guvernează cu PSD, se constituie o majoritate nouă în Parlament, un Guvern din mai multe partide, UDMR, Pro România și alții. Cine conduce Guvernul acela? USR? PNL pare că nu vrea. Cel puțin așa a spus Daniel Fenechiu. De alegeri anticipate nici nu poate fi vorba în an electoral.

VEZI ȘI: 

Ce învârte Oana Bogdan, "roata motrice" din spatele USR - exclusiv




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel