EXCLUSIV  NOTE POLITICIENI. Remus Borza, DISTRUGĂTOR: Nu i-aș da nici notă de trecere

Deputatul independent Remus Borza a notat politicienii, taxându-i pentru declarațiile, deciziile și ieșirile politice din această săptămână.

Iată notele date de Remus Borza, în emisiunea ”Borza Analytica”, transmisă LIVE pe DCNews:

Liviu Dragnea- 7 (n.r. săptămâna trecută a avut 10): ”Astăzi nu i-aș da nici notă de trecere, undeva un 4. Îi dau un patru pe acea declarație nefericită cu pasul înapoi pe Formularul 600. Nu poți ceva, trebuie să dai dovadă de consecvență. Politica lui Dragnea, din punct de vedere fiscal, e de maximă inconsecvență. 4 pentru Formularul 600 și 10 pentru declarația de ieri semnată cu Tăriceanu”, a declarat Remus Borza în emisiunea ”Borza Analytica”.

Călin Popescu Tăriceanu- 10: ”Scrisoarea m-a uns la suflet”, a afirmat deputatul.

Klaus Iohannis- 8: ”A avut, ieri, un discurs, la Patriarhie, în care nu trebuia amestecate lucrurile. România are nevoie de un președinte care să reconcilieze națiunea, să aducă pacea, armonia și conlucrarea”.

Ludovic Orban și întregul PNL- 3-4: ”Opoziția nu există, este undeva sub nivelul Dunării”, a subliniat Remus Borza.

Dan Barna- 4: ”Evident că n-are notă de trecere, eu dezavuez astfel de manifestații. Au 43 de parlamentari, e a treia formațiune după PSD, PNL din Parlamentul țării, au alte mijloace de a se face auziți și ascultați decât să instige la revoltă. Undeva un 3, bine, 4, să fie, ca să fim darnici astăzi”, a subliniat deputatul.

Kelemen Hunor- 3.

Traian Băsescu- 8: ”Și-a pierdut cetățenia săptămâna asta. Visul de a intra în Cartea Recordurilor, președintele a două țări, s-a năruit. Gura păcătosului adevăr grăiește (n.r. despre Victor Ponta), e un politician activ, a fost un președinte-jucător, trebuie încurajat pentru luările de cuvânt care fac deliciul nu doar al presei” a precizat Remus Borza.

Victor Ponta- 5: ”A fost ieri la Iași. A avut un discurs cu o ușoară infatuare și aroganță. Dar faptul că, totuși, a revenit, un 5 acolo”, a afirmat deputatul.

[citeste si]

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel