Noroc în dragoste după ziua nașterii. Voropchievici: Au patru eșecuri

Horoscop
Horoscop

Mihai Voropchievici a vorbit despre norocul în dragoste după ziua de naștere.

Mihai Voropchievici a discutat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre norocul în dragoste după ziua nașterii, indiferent de lună.

HOROSCOP - Cei născuți pe 1 se îndrăgostesc ușor, dar nu cred în dragoste la prima vedere. Sunt compatibili cu: 1, 10, 19 și 28.

HOROSCOP - Cei născuți în ziua de 2 studiază persoana înainte să aibă o relație. Cei compatibili cu ei sunt cei născuți pe 2, 20 și 29.

HOROSCOP - Cei născuți în ziua de 3 sunt încrezători în forțele proprii și atunci când își aleg partenerul cred că e persoana ideală. Sunt compatibili cu cei din ziua de 3, 21 și 30.

HOROSCOP - Cei născuți pe ziua de 4 au capacitatea de a scoate ce e mai bun într-o persoană. Sunt compatibile cu persoanele născute pe 13, 22 și 31.

HOROSCOP - Cei născuți pe data de 5 sunt persoane capabile de sentimente înalte și pasionale, dar nu arată acest lucru. Nu se exeriorizează pentru a nu părea vulnerabile. Sunt compatibili cu cei născuți din 5, 14 și 23.

HOROSCOP - Cei născuți pe 6 mai întâi stabiliesc o prietenie, iar dragostea vine ulterior. Sunt loiali și onești. Au parte de cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți în 6, 15, 26.

HOROSCOP - Cei născuți pe 7 transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne. Nu vor să spună niciodată "te iubesc", de teamă. Sunt compatibili cu cei din 7, 16 și 25 ale lunii.

HOROSCOP - Cei născuți pe 8 cred foarte mult în sentimentul dragostei. Le e teamă de singurătate. Au nevoie de o dragoste adevărată pentru a se simți în siguranță. Au trei eșecuri în dragoste. Sunt compatibil cu 8, 17 și 26.

HOROSCOP - Cei născuți pe 9 înțeleg dragostea abia după ce se despart de cineva. Au regrete tardive. Au patru eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 9, 18 și 27.

HOROSCOP - Cei născuți pe 10 sunt lideri și în dragoste. Nu se implică prea mult timp într-o relație. Au două eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 11, 28.

HOROSCOP - Cei născuți pe 11 sunt analitici. Gândesc mult până să facă primul pas. Are un singur eșec. Compatibili cu cei pe 2, 11 și 29 ale lunii.

HOROSCOP - Cei născuți pe 12 sunt romantici, însă se implică în relație doar dacă sunt foarte îndrăgostiți. Compatibili cu cei născuți pe 12, 21 și 30 ale lunii.

HOROSCOP - Cei născuți pe 13 iubesc cu pasiune și nu se implică superficial. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 și 31.

HOROSCOP - Cei născuți pe 14 sunt foarte pasionali și capabili de sentimente foarte puternice. Au 3 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili 5, 14 și 23 ale lunii.

HOROSCOP - Cei născuți pe 15 sunt loiali, onești. Rămân prieteni cu foștii parteneri. Se întorc la vechile iubiri. Au 6 eșecuri. Sunt compatibili cu 6, 15, 24 ale lunii.

HOROSCOP - Cei născuți pe 16 emană dragoste. Contează ca partenerul să le înțeleagă mesajele subtile. Au un singur eșec pentru că sunt selectivi. Sunt compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25.

HOROSCOP - Cei născuți pe 17 cred foarte mult în sentimentul dragoste. Sunt compatibili cu cei din 8, 17 și 26.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel