Norica Nicolai, remarcă despre ”marii patrioți din PLUS și PNL”

Norica Nicolai  FOTO AGERPRES
Norica Nicolai FOTO AGERPRES

Norica Nicolai a transmis un mesaj în urma vizitei sale de la Câmpina.

„Astăzi am văzut ce a mai rămas din industria noastră la Câmpina, unde am vizitat două fabrici în care am întâlnit români ambițioși și muncitori, ca marea parte a românilor noștri, care în ciuda efortului și a dificultății de a ține în picioare industria locală, se încăpățânează să rămână pe piață. Așa cum am mai spus-o: pentru a vedea cum este cu adevărat România, trebuie să iei țara la pas și oamenii la vorbă. Nu ajunge să ne uităm la știri și să vizităm România ca pe un muzeu, așa cum am văzut că se practică”, a scris Norica Nicolai pe contul său de Facebook, joi seară.

„Pe de altă parte, văd că după modelul prezidențial, marii patrioți din PLUS și PNL fac turnee electorale în Spania și Italia, la Milano. Mă întreb dacă ei pot gândi și în altă dimensiune în afară de cea electorală. Dar înainte de asta, mă întreb dacă ei gândesc. Nu știu care le sunt calculele electorale, dar cred că România de aici este suficient de inteligentă și merită să îi vadă la față, nu doar la televizor, pe acești viitori europarlamentari români într-o dezbatere reală despre problemele și viitorul acestei țări înăuntrul ei.

Pentru că toată această forfotă îmi dă impresia că se pregătesc temeinic să devină viitori turiști ai României odată cu plecarea la Bruxelles”, a precizat Norica Nicolai în același mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel