Norica Nicolai, întrebare de la Bruxelles: De ce vrei să îmi strici ziua? - exclusiv

Norica Nicolai, europarlamentar, își sărbătorește aniversarea prin muncă la biroul de la Bruxelles.  În această zi rece de ianuarie, mesajele, emailurile, apelurile sau sms-urile cu urările celor dragi i-au adus acea căldură pe care o simte cel mai bine atunci când este acasă.

Norica Nicolai, la ceas aniversar, a răspuns la câteva întrebări adresate de DC News. Îşi împarte timpul între serviciu, adică mandatul obţinut în Parlamentul European, şi casă, respectiv între Bruxelles, Bucureşti şi alte locuri de suflet din România. Timpul liber este prea puţin, dar spune că s-a obișnuit cu acest program care multora li s-ar părea infernal.

(w670)

DC News: Mai aveți timp doar pentru dumneavoastră? Bănuiesc că este greu să faceți față programului infernal pe care îl aveți și să vă împărțiți între Bruxelles și România.

Norica Nicolai: Cred că tipul acesta de program l-am avut de când am intrat în politică. În 1997, îmi amintesc că ajungeam pe la 02:00-03:00 acasă după celebrele ședințe de guvern ale domnului Ciorbea care se terminau noaptea. M-am obișnuit.

DC News: Ce așteptări aveți de la politicienii români?

Norica Nicolai: De ce vrei să îmi strici ziua? (râde) Ăsta-i răspunsul! Nu am prea multe, din păcate, sau sunt suficient de lucidă ca să fiu rezervată în avea așteptări de la politicienii români.

DC News: În 1991 v-ați gândit vreodată că se va ajunge la scena politică actuală?

Norica Nicolai: Nu. Ce s-a întâmplat pe scena politică din România, în ultimii 10-12 ani, mi-a depășit și mie imaginația. Oameni fără repere, cu ceva talent în politică, fără prea mult caracter au reușit să facă politică.

DC News: Vedeți vreo schimbare în bine?

Norica Nicolai: Toată lumea așteaptă de la tânăra generație să schimbe lucrurile. Avem acum în guvern o tânără generalție, o altă generație, dar după primele luni... nu mai am așteptări. Poate sunt alți oameni care ar merita să se implice. Sunt mulți oameni buni în România, nu doar tineri, ci și în vârstă și cred că România are nevoie de toți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel