Norica Nicolai, despre Iohannis: Am văzut o comportare absolut abuzivă

Norica Nicolai
Norica Nicolai

În direct la România TV, Norica Nicolai a discutat despre deciziile pe care le ia premierul României, Viorica Dăncilă, dar și despre așteptările pe care le avea de la Klaus Iohannis. 

”Actuala coaliție nu își mai poate permite o a treia schimbare de Guvern în tradiția celor două schimbări de Guvern. Avem nevoie de stabilitate pentru că nu este o perioadă deloc ușoară pentru România și sigur, trebuie să depășim punctele de vedere care sunt cumva divergente. Mă refer la formula de restructurare. Eu știu că România nu este o țară normală și asta e confirmat de atitudinea liderilor politici cu privire la arhitectura guvernamentală”, a declarat Norica Nicolai în direct la România TV. 

Norica Nicolai, așteptări de la președintele Klaus Iohannis

”Trebuie să vă spun că în acești ani mă așteptam ca domnul Klaus Iohannis să aibă o cooperare loială cu celelalte instituții ale statului. Am văzut o comportare absolut abuzivă pentru că răspunderea politică este a coaliției, este a premierului în calitate de șef al Guvernului și arhitectura noastră constituțională ne permite să luăm anumite decizii. Sigur era și opțiune, aceasta a restructurării, dar eu cred că dacă e nevoie de o restructurare e nevoie de o ședință a coaliției în care să analizăm foarte clar performanța miniștrilor din Guvern.

”Poate ne gândim că avem un Guvern prea mare”

Poate ne gândim că avem un Guvern prea mare. Și asta e o chestiune pe care nu aș exclude-o din discuții pentru că primul ministru a optat pe o formulă corectă și normală. Deși știm toți că Klaus Iohannis va avea un comportament care să tergiverseze, care să blocheze”, a mai precizat Norica Nicolai, la România TV. 

Vezi și: Dăncilă, restructurare Guvern: Am fost împotrivă. I-am scris președintelui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel