Noii miniștri ai justiției, fondurilor UE și românii de pretutindeni au depus jurământul la Cotroceni

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ana Birchall, Roxana Mînzatu și Natalia Intotero au depus jurământul de învestitură în funcțiile de ministru al Justiției, ministrul al Fondurilor Europene, respectiv ministrul a Românilor de Pretutindeni, potrivit MEDIAFAX.

La ceremonie de depunere a jurământului de învestitură a participat și premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, ministrul pentru Mediul de Afaceri Ștefan Radu Oprea, ministrul Sănătății Sorina Pintea, ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici și președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu. Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele, pentru numirea Anei Birchall la Ministerul Justiției, a Roxanei Mînzatu la Fonduri Europene și a Nataliei Intotero la Ministerul pentru Românii de pretutindeni.

Numirile vin ca urmare a demisiilor care au fost înregistrate înainte de alegerile europarlamentare, și anume: Natalia Intotero, Rovana Plumb și Tudorel Toader. În prima fază șeful statului a respins propunerile făcute de PSD: Eugen Nicolicea la Justiție, Oana Florea la Fonduri Europene și Tit Brăiloiu la portofoliul pentru românii de pretutindeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel