Obţinere permis. Puncte de examinare noi

permis conducere
permis conducere

Persoanele din judeţul Ilfov care doresc să susţină proba practică pentru obţinerea permisului de conducere vor avea la dispoziţie, din 18 februarie, două noi puncte de examinare în Bucureşti, în Sectoarele 3 şi 4, potrivit şefului Biroului de Informare Publică al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), Rodica Popescu.

"Pentru judeţul Ilfov, începând cu 18 februarie, se vor suplimenta locurile cu încă două puncte. Aglomeraţia foarte mare din zona Bucureştii Noi, unde locul de examinare aparţine şi Serviciului de examinare Bucureşti, duce la o creştere a perioadei de examinare a candidaţilor, adică la o perioadă de 60 de zile de aşteptare până la susţinerea probei practice", a informat, miercuri, Popescu.

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere pentru categoriile B şi BE se va desfăşura la Palatul Naţional al Copiilor şi Parcul IOR, în plus faţă de Bucureştii Noi, unde are loc în prezent.

Vezi și: Stațiile de metrou, împânzite de polițiști. Ce se întâmplă

Noi locuri de examinare pe raza Sectoarelor 3 şi 4

Pentru categoriile C, CE, D, DE şi Tr, persoanele din Ilfov vor avea la dispoziţie Bulevardul Theodor Pallady - A2, Pod Sălăjan şi complexul de pe Şoseaua Gării Căţelu.

"Având în vedere numeroasele solicitări ale cetăţenilor care au domiciliul sau reşedinţa în judeţul Ilfov privind îmbunătăţirea condiţiilor de susţinere a probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, începând cu data de 18.02.2019, prin Ordinul Prefectului judeţului Ilfov, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov stabileşte noi locuri de examinare pe raza Sectoarelor 3 şi 4 ale Municipiului Bucureşti", potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Ilfov.

Veiz și: ANM, alerte și prognoze meteo. Elena Mateescu: Care este gradul de realizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel