NOI PROTESTE la PSD. Ce pățesc politicienii care ies pe poartă-VIDEO

În fiecare zi, la sediul PSD București, are loc câte un protest la care participă câțiva oameni. Luni, 10 aprilie, au fost doar trei persoane.

"Lunea trecută am depus o informare de protest. Zilnic, între orele 10.00-12.00, timp de 60 de zile, vom protesta în fața sediului PSD. Vrem să le urăm politicienilor "o săptămână plăcută", a spus organizatorul protestului care a strigat, la un moment dat: "Hoților, v-am adus găleata înapoi".

Fiecare politician care ieșea cu mașina de la sediul PSD era huiduit și i se striga "HOȚII!". La un moment dat au venit și jandarmii. Puteți vedea, mai multe, în clipul de mai jos.

[citeste si]

Amintim că mai multe zeci de persoane, purtând găleţi roşii inscripţionate cu mesajele anti-PSD, au protestat duminică în faţa sediului central al social-democraţilor, unde au desfăşurat un drapel tricolor şi au aliniat găleţile în faţa intrării.

Protestatarii aveau în găleţi ulei şi zahăr. Pe găleţi erau inscripţionate mesaje, printre altele, precum "V-aţi iluzionat cumva că ne puteţi cumpăra? Hai, pa!" şi "PSD, nu vă mai acceptăm mizeriile".

Oamenii s-au adunat iniţial în Piaţa Victoriei. În momentul în care au intenţionat să plece spre sediul central al PSD, câţiva dintre ei au fost legitimaţi de jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel