EXCLUSIV  Polițist, crimă București. Noi detalii din caz: Ce s-a întâmplat în 11 martie. Plângeri pe numele soției

Politia
Politia

Apar noi date în cazul fostului polițist care și-a ucis și apoi incendiat soția. 

Cercetările efectuate de ofițerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au arătat că moartea femeii a fost violentă iar arsurile de pe corp au fost post-mortem. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Surse judiciare au declarat pentru DC News că individul s-a pensionat în anul 2001 și a lucrat la Poliția Capitalei în cadrul Serviciului Pază, îndeplinind atribuțiile de control acces poartă.

Ordin de protecție

Agentul principal E. S., spun foștii colegi, era o persoană introvertită. Nu era foarte comunicativ iar la vremea respectivă ei știau că nu are probleme acasă. Aceleași surse au spus că, deși pare ciudat, el a depus mai multe plângeri pentru agresiune din partea soției, față de numărul de plângeri depuse de ea. Judecătorul a decis ca, timp de șase luni, fostul polițist să nu se apropie la o distanță mai mică de 500 de metri de fosta soție, N. S..

Magistrații au respins prelungirea

De altfel, pe 11 martie, magistrații Judecătoriei Sector 3 au respins cererea de prelungire a interdicției, întrucât bărbatul nu a încălcat cu nimic dispozițiile cuprinse în ordinul anterior de restricție. Se pare că motivul scandalurilor îl reprezenta apartamentul conjugal. În după amiaza acelei zile se pare că bărbatul s-a dus să discute cu fosta soție pe tema împărțirii apartamentului. Într-un exces de furie acesta a strâns-o de gât. Ulterior a încercat să își ascundă urmele incendiind apartamentul. Cei doi aveau doi copii, un băiat și o fată.

Vezi și: Un polițist și-a torturat și ucis soția. Noi detalii după crima oribilă: Informație cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel