EXCLUSIV  No Man`s Land – FNT de Danis Tanović

5 argumente pentru care nu trebuie să ratați No Man’s Land de la TNB!

O adaptare scenică după un film premiat cu Oscar. Filmul lui Tanović a obținut 42 de premii, printre care Premiul Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun scenariu, Premiul César pentru Cel mai bun film artistic, Globul de Aur pentru Cel mai bun film străin.

Deși, la o primă lectură, pare o piesă despre conflictul din fosta Iugoslavie, No Man's Land este, de fapt, o satiră împotriva războaielor de pretutindeni, dar și împotriva comunității internaționale și a presei în goană după senzațional și rating. O comedie neagră despre război care amintește de celebrul roman CATCH-22 sau de serialul M*A*S*H.

Alexander Morfov, un nume cunoscut prin montările anterioare de la TNB (Furtuna și Vizita bătrânei doamne), uimește din nou prin spectaculosul montării (foarte bine susținut de colaboratorul său, scenograful Nikola Toromanov), prin emoție și umor.

Pentru rolul din No Man's Land, Richard Bovnoczki a fost nominalizat la Premiile UNITER de anul acesta. Alături de el, tânărul Ciprian Nicula, cunoscut deja pentru excelentul rol din O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții, rol pentru care și el a fost nominalizat la UNITER. Nu în ultimul rând, Mihai Călin, care reușește performanța de a captiva publicul, jucând întins pe spate pe toată durata spectacolului.

Morfov semnează, la fel ca la celelalte spectacole ale sale de la TNB, o coloana sonoră pe care îți dorești s-o reasculți multă vreme după ce ai ieșit de la spectacol. Veți auzi, printre altele, Dire Straits (Brothers in Arms), The Doors (LA Woman), Bob Dylan (Knocking on Heaven's Doors), Johnny Cash (We'll Meet Again).

(w670)

Traducere: Andrei Marinescu
Regie: Alexander Morfov; Adaptare: Alexander Morfov
Asistent regie: Claudia Machedon; Ilustrație muzicală: Alexander Morfov; Decor: Nikola Toromanov; Asistent decor: Ioana Iliescu; Costume: Andrada Chiriac; Light design: Chris Jaeger; Lupte scenice: Attila Nemeș; Translator repetiții:Iulia Bahovski; Regia tehnicăSilviu Negulete; Video: Andrei Florea; Lumini: Ionel Docan; Operator orgă lumini: Cristian Simion
Sunet:Aurel Sima, Florin Necșoiu
Durata: 2 h / Pauză: Nu

Program

26 Oct 2017 (Sala Studio)20:00
Spectacol prezentat în cadrul Festivalului Național de Teatru 2017
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel