Urmărește emisiunea live


Au chemat poliţia după ce au primit o notă de plată exorbitantă

Câţiva studenţi au chemat poliţia după ce au primit o notă de plată exorbitantă la un restaurant din Veneţia.

Peste 1.000 de euro, atât au fost nevoiţi să plătească patru studenţi japonezi care au servit trei fripturi şi peşte prăjit într-un restaurant italian din apropierea pieţei San Marco din Veneţia, scrie luni cnewsmatin.fr.

Indignaţi de valoarea exorbitantă a notei de plată, studenţii la Universitatea din Bologna au decis să cheme poliţia pentru a depune plângere. După ce au refăcut calculele, au înţeles că preţul peştelui era de 8 euro per suta de grame şi nu pentru o porţie. Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a reacţionat pe Twitter:

Dacă această întâmplare ruşinoasă se confirmă, vom face tot posibilul pentru a-i pedepsi pe vinovaţi. Suntem mereu de partea dreptăţii. În replică, proprietarul restaurantului a răspuns: Nu-mi amintesc să fi avut probleme cu clienţi japonezi zilele astea.

Pe site-ul de călătorii Tripadvisor, restaurantul în cauză, Osteria Da Luca, a primit calificativul groaznic şi doar 1,2 stele. Trei dintre cei patru studenţi trecuseră printr-o întâmplare asemănătoare cu câteva zile înainte, într-un alt restaurant din Veneţia, când trei porţii de paste i-a costat 350 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Gruppo 25 Aprile, o organizaţiei din Veneţia pentru apărarea drepturilor civice, a avertizat turiştii asupra eventualelor riscuri de a deveni victimele înşelătoriilor în apropierea carnavalului anual. Carnavalul va debuta în curând, iar riscul de astfel de înşelătorii va creşte. Intenţionăm să postăm pe site-ul nostru un număr de telefon la care turiştii puşi în faţa unei astfel se situaţii pot cere ajutor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel