Ninsoare România. Autostradă acoperită de zăpadă. Anunțul poliției

A început să ningă în anumite regiuni din România, iar Inspectoratul General al Poliției Române a transmis deja un avertisment despre acoperirea cu zăpadă a unei porțiuni din Autostrada Soarelui (A2). 

Zăpada a acoperit câțiva kilometri din tronsonul din Autostrada Soarelui situat între  Medgidia și Murfatlar. 

"Pe tronsonul kilometric 193 - 212 (Medgidia - Murfatlar - Constanţa) al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa şi pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă (ninsoare, strat subţire de zăpadă)," anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Recent, Elena Mateescu, director general la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a discutat în direct, la Interviurile DC News despre anomaliile vremii și a oferit prognoze legate despre starea vremii în lunile următoare și despre prima zăpadă a iernii.

"Ne așteptăm la sfârșitul acestei săptămâni, vineri noapte, sâmbătă. (...) Ne așteptăm ca în următoarea săptămână, mai ales a doua jumătate să avem în special în zona montană, în Moldova, în partea de Sud-Vest și local, în Sudul extrem al țării un strat de zăpadă de până la 2-5 centimetri. Nu este un strat consistent, dar coroborat cu ceea ce urmează să se întâmple din perspectiva regimului de temperaturi, să avem și în zonele mai joase, de șes, primele ninsori", a precizat Elena Mateescu la DC News Live.

De asemenea, în această dimineață s-au înregistrat temperaturi extreme, în câteva zone din țară. Mai multe detalii AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel