Nike - Halep. Simona, lovitură uriașă. A atins performanța Serenei Williams

Simona Halep a semnat un parteneriat important cu Nike, în urmă cu două săptămâni, iar gigantul american se felicită deja pentru alegerea făcută.

Nike începe să câştige teren în tenisul feminin datorită Simonei Halep, sportivă pe care americanii au cooptat-o în familia lor în acest sezon. Românca a revenit pe primul loc WTA după ce a îmbrăcat hainele Nike, lucru pe care l-a mai reuşit doar Serena Williams în ultimii 5 ani, scrie Prosport. Compania din SUA nu a mai avut nicio sportivă în fotoliul de lider mondial în ultimele 10 luni, după ce Serena s-a retras temporar, fiind devansată de Angelique Kerber pe 15 mai 2017.

[citeste si]

Simona Halep a făcut luni rocada cu daneza Caroline Wozniacki, ajutându-i pe cei de la Nike să le dea o lovitură rivalilor de la Adidas! Wozniacki este sponsorizată de firma la care Halep a renunţat din cauză că nu i-au fost acceptate noile pretenţii financiare. Nike i-a oferit Simonei un contract de două milioane de dolari, iar afacerea se dovedeşte a fi extrem de profitabilă pentru ambele părţi. După ce trei jucătoare Adidas s-au succedat la şefia WTA, Nike iese la rampă prin Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel