Nigel Farage: Negociatorul-şef Michel Barnier 'nu a înţeles motivele' Brexit-ului

Brexit
Brexit

Negociatul-şef al UE Michel Barnier 'nu a înţeles motivele' Brexit-ului, consideră Nigel Farage fost lider al partidului UKIP şi al campaniei pentru Brexit.

Negociatorul-şef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, nu a înţeles motivele care au împins Marea Britanie să vrea să părăsească Uniunea Europeană, a indicat luni eurodeputatul Nigel Farage, fost lider al partidului UKIP şi al campaniei pentru Brexit, după o discuţie care a avut loc la Bruxelles între cei doi politicieni, transmite AFP.

'Dl Barnier nu a înţeles, este clar, de ce s-a produs Brexit-ul', a scris Farage pe Twitter.

'Nu înţelege deloc că imigraţia a fost un motiv important în votul pentru Brexit. Este perfect clar pentru mine că guvernul britanic nu a discutat despre subiect cu el până acum', a mai declarat Nigel Farage, într-un mesaj video postat după întâlnirea sa cu Michel Barnier.

Eurodeputatul britanic i-a recomandat lui Barnier să accepte compromisuri în privinţa serviciilor financiare în viitorul acord comercial între UE şi Regatul Unit, Farage considerând că Londra a făcut deja multe concesii în cadrul negocierilor.

[citeste si]

În viziunea lui Farage, riscul ca Marea Britanie să iasă din UE în martie 2019 fără un acord privind relaţia sa viitoare cu Uniunea, lăsând astfel ca relaţiile comerciale să fie guvernate de reglementările Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC), 'va creşte' în lipsa unor concesii din partea lui Barnier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel