Nicușor Dan, decizie în scandalul momentului: Mi-au cerut să rămân în USR

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicușor Dan a explicat, vineri, la Antena 3, ce se întâmplă acum în USR.

Nicușor Dan a reintrat în Uniunea Salvați România pentru a-și ajuta colegii să înscrie Alianța 2020 USR-PLUS să se înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare. "Am vrut să ajut această alianță pe care oamenii au vrut să o voteze să fie în regulă", a declarat Nicușor Dan.

Politicianul a mai spus că a intrat în partid doar pentru a-și ajuta colegii, după care se va retrage pentru a rămâne parlamentar independent.

Nicușor Dan a mai spus că au existat oameni care i-au cerut să rămână în Uniunea Salvați România, însă a explicat că nu mai revine asupra unei decizii pe care deja a luat-o în trecut.

"Legat de plecarea mea, noi, în campania electorală din 2016 am spus oamenilor că suntem un partid umbrelă care se adresează și progresiștilor și conservatorilor. Am plecat când prin voința majorității partidului acesta s-a definit ca fiind unul progresist, aș fi plecat și dacă s-ar fi definit ca fiind conservator. Nu se pune problema să rămân sau să mă întorc dacă el nu revine la ideologia inițială. Au încercat colegii să mă convingă, dar ce am spus în 2016, rămâne valabil și azi", a spus Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel