Nicușor Dan anunță „o iarnă grea pentru bucureșteni”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Primarul ales al Primăriei Generale București, Nicușor Dan, a susținut o conferință de presă pe stradă, pe bulevardul Regina Elisabeta.

„Alegerile au fost acum 4 săptămâni, s-au terminat, haideți să începem o nouă administrație și rezolvarea problemelor bucureștenilor. Dincolo de asta, mai sunt două chestiuni importante. Am vorbit în campania electorală de o caracatiță de interese din Primăria Capitalei. Ăsta este motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia, pe de o parte, să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului și, pe de altă parte, pe ultima sută de metri să emită niște acte prin care să-și regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut. Promit bucureștenilor că o să mă uit cu mare atenție la toate actele semnate în această perioadă”, a transmis Nicușor Dan, în conferința din fața Primăriei.

„Ultimul lucru care este foarte important, în mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire și de căldură, tocmai pentru ca, în stilul bine cunoscut, PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”, a continuat primarul ales care mai trebuie doar validat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel